AS
si en de fr rs mk Facebook Twitter Kontakt|O podjetju

Metoda našega dela

Naše podjetje se je pri opravljanju tovrstne dejavnosti specializiralo na bazo delavcev, katerih profili so naslednji :

 

-          Delavci za NIZKE GRADNJE

-          Delavci za VISOKE GRADNJE

-          PROIZVODNI DELAVCI

-          VARILCI
Hitra odzivnost

Na podlagi Vašega povpraševanja po delavcih s področij gradbeništva, varilstva in proizvodnje, Vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času. Stremimo k osebnemu pristopu in vsakega našega naročnika obravnavamo kot edinstvenega, saj ima vsako podjetje svoj pristop in način dela, svojo vizijo in cilje.

Smo fleksibilni

Na področju dela, ki ga opravljamo , imamo veliko izkušenj in zavedamo se pomembnosti prilagajanja naročniku, njegovim željam in zahtevam.

Gradimo dobre odnose

Spoštujemo pravice delavcev, skrbimo za njihovo dobrobit in zadovoljstvo. Le zadovoljen    delavec lahko še bolje opravlja svoje delo in cilj tega je naš zadovoljen naročnik, s katerim si želimo večkratnega sodelovanja.

Naši partnerji
Naši naročniki so tako slovenska kot tuja podjetja, ki delujejo predvsem na področju gradbeništva in proizvodnje. Najbolj ponosni smo na to, da smo z določenimi podjetji sodelovali že večkrat, saj to pomeni, da so z našimi delavci, našo hitro odzivnostjo in fleksibilnostjo zadovoljni. Zadovoljni so, ker so na ta način prihranili čas, ki bi ga porabili za iskanje delavcev, administracijo in obračun plač.


Naši naročniki so tako slovenska kot tuja podjetja, ki delujejo predvsem na področju gradbeništva in proizvodnje